Avocado Yes please!

Avocado Yes please!

Jippi, i går fant jeg en splitter ny restaurant i London som tok meg med storm! Avobar i London har avokado i alle rettene og drinkene sine, til og med dessertene hvor både sorbet og Brownie frister. Er du ny eller kanskje bosatt i London ligger den på Henrietta street i bydelen Covent Garden, et must for deg med grønne hender og ben. Selv hadde jeg allerede drømt om avokadoburgeren deres som er selve stjernen på menyen. Dandert med sesam- og linfrø gaper avakadoen over en miks av søtpotet- og røde linser samt en frisk salat og digg dressing. Med en fornøyd mage og kropp bestemte jeg meg for å teste ut de andre rettene ved neste besøk. Restauranten er inspirert av trenden i California og er godt besøkt av nasjoner fra hele verden. Ta med en lekker trøye herfra produsert i organisk bomull.

Avocado på innsiden

(Visited 1 times, 1 visits today)