Bli kvitt dårlige vaner!

Bli kvitt dårlige vaner!

Ettersom jeg er svært opptatt av å ha et rolig liv, tenkte jeg at jeg skulle rydde opp i noe som har vært vanskelig for meg. Når jeg var litt yngre rotet jeg meg litt opp i kredittkortgjeld. Dette er noe jeg enda ikke har helt styr på. Heldigvis har jeg sett litt på Luksusfellen og der har jeg forstått at jeg må gjøre noe med gjelden min. refinansiering av gjeld står derfor på timeplanen. Jeg har bestemt meg for at dette skal gå via Zmarta.no. Dette er et nettsted jeg oppdaget da gjeldsbyrden min var ekstra tung på mine skuldre. Heldigvis har jeg nå fått gode tilbud av flere ulike banker og jeg er på den rette veien til å være gjeldsfri. Dette føles godt å få ryddet opp i, og jeg gleder meg til jeg kan se at det refinansierte lånet er nedbetalt. Hva mer enn dette kan man ønske seg egentlig?

Hva skal jeg gjøre for å betale ned lånet raskere?

Det er flere ting jeg har tenkt på for å betale ned på lånet raskere. Ettersom jeg er veganer sparer jeg faktisk ganske mye penger på mat (siden jeg ikke kjøper kjøtt og melkeprodukter). Disse pengene jeg har til overs tenker jeg å betale ned ekstra på lånet hver måned. Dette betyr at jeg kommer til å betale ned mer enn jeg skulle trodd i utgangspunktet. Jeg kommer også til å kutte ned på litt luksus i noen måneder, slik at jeg kan bli kvitt gjelden. Det blir nok ikke så mange øl på byen eller turer på kino. Dette er jo noe jeg kan leve med da!

Ulike typer pengesedler

En god løsning for meg!

Grunnen til at jeg skriver om dette, er fordi jeg vil oppfordre deg til å rydde i dine finanser. Dette kan være vanskelig, men jo tidligere du gjør det, jo flere penger sparer du. Dette er noe jeg ikke må tenke mye på, ettersom jeg vil da skjønne hvor mye penger jeg har sløst. Heldigvis har jeg tatt meg sammen og nå kan jeg si at alt er som det skal. I kveld skal jeg kose meg med det veganske bananiskremen jeg pleier å lage. Det er så enkelt som å fryse bananer, deretter kjøre det i en blender. I dag tror jeg det blir litt ekstra skogsbær i også.

Deilig skogsbær- og bananiskrem.

(Visited 1 times, 1 visits today)