Fått bedre luktesans

Fått bedre luktesans

I det siste har jeg lagt bort røykpakken som har vært en trofast venn i mange år, og heller tatt opp trenden med å vape, eller å dampe, som det kalles på norsk. Det virker som om det begynner å hjelpe, for jeg har begynte å kjenne dufter sterkere i det siste, og maten har begynt å smake bedre. Jeg fant ut hvordan jeg skulle slutte røyke online, og etter å ha bestilt et dampesett var det ikke lenge før jeg ikke savnet røyken lenger. Jeg har jo prøvd å slutte mange ganger uten å ha noen slags substitutt, men jeg er så avhengig av nikotin at det bare ender opp med at jeg er sur og gretten, og kjefter på hundene og naboen og det som er, men med det nye dampaggregatet føler jeg at jeg har kontroll på suget.

Mann som damper i natten
Damping ute i parken

(Visited 1 times, 1 visits today)