Gøy med nye ting!

Gøy med nye ting!

Det er alltid gøy å få tak i nye ting til hjemmet. Etter å ha funnet siden Furniturebox har jeg fått dilla på å surfe og se på ulike produkter som kan passe i hjemmet mitt. Jeg fant en lampe som jeg bare måtte ha, og jeg ble så overrasket da jeg fant ut at Furniturebox hadde fri frakt! Dette var absolutt bedre enn jeg noen gang kunne tenkt meg. Mange av produktene som selges på siden er jo så store som sofaer, så det er jo nesten helt vanvittig at de kan tilby dette. Lampen kom meg i hende for bare noen dager siden og jeg har vært forelska siden. Det høres kanskje litt rart ut å være forelska i en lampe, men nå er kosekroken min endelig komplett. Det er ofte små ting kan gjøre en veldig stor forskjell.

Her kan jeg jo kose meg!

(Visited 1 times, 1 visits today)