Nok en kattepine

Nok en kattepine

Jeg fikk jo som jeg har fortalt om tidligere en katt for litt siden, og den er jo bare utrolig søt. Det er morsomt å ha en pelskledd og myk venn i huset, men det har bydd på et par utfordringer som jeg ikke har tenkt over. Møblene mine har fått litt medfart, og særlig i stua har det dukket opp kloremerker både her og der. Jeg har jo lenge vurdert å kjøpe meg et nytt sofabord, siden det gamle har hatt noen vanskelige rødvinsflekker, og nå har det også fått kloremerker. Det blir ihvertfall et bord med metallbein, slik at de ikke blir ødelagte med en gang. Man må jo tilpasse seg til dyrene man har, men jeg må innrømme at jeg ikke var helt forberedt på at pelsdotten skulle klore på alt jeg har i hele huset. Vel, det er fortsatt verdt det.

Pus på teglsteinsgulv

(Visited 1 times, 1 visits today)