Om meg

About me

About me

Hvem er jeg?

Jeg er en dame på 25 år. Jeg bor i tigerstaden Oslo. Navnet er Ida, og jeg er en forkjemper for dyrs rettigheter. Jeg er dessuten veganer. Jeg er nysgjerrig av natur, og denne nysgjerrigheten vil jeg bruke til dyrs beste. Jeg har derfor satt meg ett mål om å finne ut av hvordan ulike bedrifter forholder seg til dyrs rettigheter. Mine funn rundt dette spørsmålet er noe av det jeg vil dele med dere på denne bloggen.

Jeg vil også bruke denne bloggen til å fremme verdier som jeg synes er viktig, og jeg vil selvsagt skrive om temaer som handler om dyrs rettigheter. Siden jeg er veganer, vil jeg nok komme til å dele en oppskrift og to med dere, slik at du som er skeptisk selv kan lage og smake veganer mat. Du vil garantert bli overrasket over hvor godt det er!

Jeg har alltid vært glad i dyr og den måten som enkelte mennesker behandler dyr på har alltid sjokkert meg. Jeg bestemte meg derfor allerede som barn at jeg ville bli «dyrenes politi». Som ung voksen lever jeg ut dette målet ved å jobbe for dyrs rettigheter. Jeg håper at denne bloggen kan bidra til å sette lys på den urettferdigheten som pågår, og at den også kan bidra til å fremheve de som faktisk tar ansvar, og bidrar til en bedre velferd og ivaretar dyrs rettigheter.

Les Mer