Smakfulle grønnsaker fra butikken på hjørnet

Smakfulle grønnsaker fra butikken på hjørnet

Hver lørdag morgen tar jeg turen ned til grønnsaksbutikken på hjørnet og handler friske grønnsaker, frukt og andre fristelser. Det er en av favorittsyslene mine når helgen endelig er kommet og jeg har fri. Jeg får rett og slett en god følelse i kroppen når jeg rusler avgårde med handlenettet mitt for å handle inn til helgen og resten av uka. Jeg gjør som regel et nokså stort innkjøp. Jeg plukker gjerne med meg epler, lime, poteter, gulrøtter, brokkoli, tomater og ferske oliven marinert med ulike smaker som hvitløk, chili og balsamico. Litt fersk mozzarella tar jeg også alltid med meg, i tillegg til noen nøtter og smakfulle eksotiske frukter og grønnsaker som jeg rett og slett ikke klarer å motstå. Når jeg kommer hjem, legges noe i kjøleskapet, mens det som tåler romtemperatur danderes ut på tallerkener på kjøkkenbenken. Og vips har jeg alt jeg trenger til smakfulle måltider for de kommende dagene.

Sunne, herlige fristelser

(Visited 1 times, 1 visits today)